Member Login

I forget my password !
Register
MY ACCOUNT    ENG / TR
#

Dentorion

 +90 232 464 88 11

Dentorion

Health tourism in the world and our country has been a rapidly rising trend in recent years and has become a very important alternative tourism type. Health tourism is defined as any treatment from one country to another for any reason (length of waiting period, economics of treatment or better quality of health care etc.). While all kinds of tourism that offer healthy life need to accept health tourism, health tourism is evaluated in 3 main titles. 1. Medical tourism (treatment and operations in hospitals or clinics, etc.) 2. Thermal Tourism (rehabilitation and rest etc. services in Thermal Facilities) 3. Elderly and Disabled Tourist (Long-term accommodation with social activities in geriatric treatment center or pedestrian zone)

Sağlık turizminin ana nedenleri: 1. Ülkede ileri teknoloji sağlık hizmetleri ve profesyonel insan kaynağının bulunmaması, 2. Tedavi ile tatil yapmak arzusu, 3. Sağlık hizmetlerinin kendi ülkelerinde pahalı olması, 4. Daha kaliteli sağlık hizmetleri almak için arzu, 5. Kendi ülkesinde herhangi bir nedenden ötürü ameliyatı bilmemek veya sorulmamak (Estetik Cerrahi, Kısırlık tedavisi vb.) 6. Ülkede sınırlı iklim ve coğrafi tatil olması durumunda, turizm ve termal turizm için (çoğunlukla ormanları, arazileri, tarihi ve kültürel zenginlikleri olan ülkelere giden) birçok fırsatın olduğu bir ülkede tatil yapma isteği. 7. Kronik hasta, yaşlı ve engelli bireylerin başka ortamlara gitme ve onları tedavi etme isteği, 8. Uyuşturucu ve farklı bağımlılıkları olan kişilerin farklı veya daha uygun ortamlarda olup olmadığı, 9. Kişi yaşamaya devam ediyor ve yaşamak istiyor.

Photos

Add Reviews and Photos

   Sign in
TURKEY CLINIC GUIDE. Free clinic guide of Turkey, Hair Transplant Clinics, Plastic Surgery, Dent Clinics, Thermal Therapy, Diet Clinic, Eye Clinics in Istanbul and other cities Turkey contact us for any informations info@turkeyclinicguide.com